Safety23 Publicēts maijs 18 Share Publicēts maijs 18 1. Kopējā RP pieredze jebkurā RP serverī (Krievu, angļu u.tml.): Ja nemaldos tad kopā man varētu būt kādu 8-10 gadu pieredze, sākot protams ar MTA projektiem, pec kā jau tika pāriets uz FIVEM, gan nelegālās frakcijas, gan legālās, taču viss lielākais Roleplay laiks ticis pavadīts atveidojot policijas darbinieka lomu. (Ja ir pieredze) 2. Pierādījumi video, screenshot, linki: Diemžēl mainot datoru visi screenshot un klipi ir pazuduši, taču domāju varēšu savu roleplay pieredzi pierādīt ar servera atvēršanos! (Ja ir pieredze) 3. Kopējā motivācija, kāpēc vēlētos ieņemt šo amatu: Vēlētos pievienoties administrācijas komandai, jo man ir ilggadēja Roleplay pieredze un laba izpratne par kvalitatīvu RP vidi. Lielāko daļu sava laika esmu pavadījis tieši policijas lomas atveidošanā, kas man ir iemācījis būt disciplinētam, objektīvam un mierīgi risināt dažādas situācijas un konfliktus. Uzskatu, ka administrators nav tikai cilvēks, kurš soda pārkāpējus, bet gan cilvēks, kurš palīdz uzturēt sakārtotu un patīkamu vidi visiem spēlētājiem. Vēlos palīdzēt serverim attīstīties, piesaistīt aktīvu un kvalitatīvu komūnu, kā arī būt pieejams spēlētājiem situācijās, kad nepieciešama palīdzība vai ātra problēmu risināšana. Esmu aktīvs, komunikabls un gatavs ieguldīt savu laiku servera labā. 4. Discord profils: _safety_20 5. Cik daudz laika spēsiet veltīt administratora amatam FIVEM.LV serverī?: Sākoties jūnijam uzsākšu jaunu darbu, kur darba laiks ir no pirmdienas lidz piektdienai, 08:00 līdz 17:00, līdz ar ko serverī būšu no 18:00 līdz pat vakaram! Brīvdienās protams ilgāku laiku spēlēšu. 6. Vai esat ticis ieslodzīts administratīvajā cietumā (aJail)? Ja esat, tad par ko? - 1 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Mauzer Publicēts maijs 19 Share Publicēts maijs 19 ADMINISTRATORU PIETEIKUMI fivem.lv APSTIPRINĀTS ! Paldies par pieteikumu, Izvērtējot pieteikumu vadošā administratoru komanda nolēma APSTIPRINĀT pieteikumu. Ieņemamais amats Jaunākais administrators [1] Kas tālāk ? Tuvākajā laikā ar JUMS @Safety23 sazināsies DISCORD vai PM FORUMĀ aplikācijas apstiprinātājs @Mauzer. Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Ieteicamās ziņas