Gajda Publicēts maijs 19 Share Publicēts maijs 19 Los Santos Apgabala Šerifa Departaments Ieroča licences pieteikuma anketa PIETEIKUMA ANKETA I - Personīgā informācija 1.1. Vārds, uzvārds: ATBILDE 1.2. Dzimums: ATBILDE 1.3. Dzimšanas datums: DD/MM/GGGG 1.4. Vecums: ATBILDE 1.6. Dzīvesvietas adrese: ATBILDE 1.7. Tālrunis: ATBILDE 1.8 Licence ( atzīmēt ar ''X'' ) [ ] PFL [ ] OCW [ ] HCW II - Izglītība un nodarbinātība 2.1. Augstākais sasniegtais izglītības līmenis: ATBILDE 2.2. Darba vietas vēsture (kur, cik ilgi, ieņemamais amats): (Ierakstiet šeit savu iepriekšējo darba pieredzi) III - Personīgā motivācija 3.1. Kāpēc jums nepieciešama konkrētā ieroču licence?: Jūsu teksts šeit... 3.2 Kādos gadījumos, pēc jūsu domām, jums ir tiesības pielietot šaujamieroci?: Jūsu teksts šeit... 3.3. Kādas prasmes vai īpašības ir nepieciešamas personai, kura uzglabā vai nēsā šaujamieroci? Kāpēc? Vai šīs prasmes jums piemīt?: Jūsu teksts šeit... IV - Apliecinājums Es, VĀRDS UZVĀRDS, apzinos, ka visa informācija, ko esmu sniedzis pieteikuma anketā atbilst taisnībai. Esmu ievērojis godīgumu un visa saturošā informācija ir manis rakstīta. Es saprotu, ka par informācijas viltošanu, sagrozīšanu, apzinātu nesniegšanu vai slēpšanu, mana pieteikuma anketa var tikt noraidīta automātiski. Es esmu iepazinies ar ieroču licences noteikumiem un pilnībā tiem piekrītu. V - Ārpus tēla informācija 5.1. Vecums: ATBILDE 5.2. Vārds: ATBILDE 5.3. UCP: ATBILDE 5.4. Nospēlētās stundas: ATBILDE 5.5. Personāža statistikas bilde: Pieteikuma tēmas nosaukums: [FA] V.Uzvārds LOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT FIREARM LICENSING DIVISION © 2026 2 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Ieteicamās ziņas
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now