Gajda Publicēts jūnijs 4 Share Publicēts jūnijs 4 LOS SANTOS APGABALS UZŅĒMUMA REĢISTRĒŠANAS ANKETA ANKETA I - Personīgā informācija par uzņēmuma reģistrētāju 1.1. Vārds, uzvārds: ATBILDE 1.2. Dzimums: ATBILDE 1.3. Dzimšanas datums: DD/MM/GGGG 1.7. Tālrunis: ATBILDE II - Uzņēmuma pamatkapitāls 2.1. Naudas līdzekļi: 2.2. Transportlīdzekļu skaits un to vērtība (naudas izteiksmē): 2.3. Īpašumu skaits un to vērtība (naudas izteiksmē: III - Uzņēmuma informācija 3.1. Uzņēmuma darbības veids, apraksts Jūsu teksts šeit... 3.2 Uzņēmuma juridiskā adrese Jūsu teksts šeit... 3.3. Visu uzņēmuma valdes locekļu (ja tādi ir) vai līdzdibinātāju vārds, uzvārds, kontaktinformācija: Jūsu teksts šeit... IV - Apliecinājums Es, VĀRDS UZVĀRDS, apzinos, ka visa informācija, ko esmu sniedzis pieteikuma anketā atbilst taisnībai. Esmu ievērojis godīgumu un visa saturošā informācija ir manis rakstīta. Es saprotu, ka par informācijas viltošanu, sagrozīšanu, apzinātu nesniegšanu vai slēpšanu, mans uzņēmums var netikt reģistrēts. - Ārpus tēla informācija Pieteikuma tēmas nosaukums: [REĢISTRS] UZŅĒMUMA NOSAUKUMS LOS SANTOS APGABALA UZŅĒMUMU REĢISTRĒŠANAS DEPARTAMENTS © 2026 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Ieteicamās ziņas