D.O.G Publicēts Svētdiena plkst. 04:10 PM Share Publicēts Svētdiena plkst. 04:10 PM LOS SANTOS APGABALS UZŅĒMUMA REĢISTRĒŠANAS ANKETA ANKETA I - Personīgā informācija par uzņēmuma reģistrētāju 1.1. Vārds, uzvārds: LUIS DOGGER 1.2. Dzimums: VĪRIETIS 1.3. Dzimšanas datums: 07/06/1984 1.7. Tālrunis: 12050432 II - Uzņēmuma pamatkapitāls 2.1. Naudas līdzekļi: 20 000 USD 2.2. Transportlīdzekļu skaits un to vērtība (naudas izteiksmē): 0 ( NAV un nevajag ) 2.3. Īpašumu skaits un to vērtība (naudas izteiksmē: 0 ( NAV un nevajag ) III - Uzņēmuma informācija 3.1. Uzņēmuma darbības veids, apraksts DLS ir augstākā līmeņa stratēģiskās konsultāciju un juridiskās palīdzības centrs, kas specializējas sarežģītu, augsta riska problēmsituāciju risināšanā. Organizācijas pamatmērķis ir nodrošināt stabilitāti un "neredzamu" aizsardzību klientiem, kuru darbība, aktīvi vai reputācija ir pakļauti nepārtrauktam ārējam spiedienam. Kā Shadow Fixer mehānisms, DLS integrē juridisko inženieriju ar operatīvo izlūkošanu, novēršot krīzes vēl pirms to iestāšanās. 3.2 Uzņēmuma juridiskā adrese Izīrēju īpašumu PALETO BULVĀRIS 15214, SAN ANDREAS, ASV 3.3. Visu uzņēmuma valdes locekļu (ja tādi ir) vai līdzdibinātāju vārds, uzvārds, kontaktinformācija: Nav IV - Apliecinājums Es, LUIS DOGGER, apzinos, ka visa informācija, ko esmu sniedzis pieteikuma anketā atbilst taisnībai. Esmu ievērojis godīgumu un visa saturošā informācija ir manis rakstīta. Es saprotu, ka par informācijas viltošanu, sagrozīšanu, apzinātu nesniegšanu vai slēpšanu, mans uzņēmums var netikt reģistrēts. - Ārpus tēla informācija Pieteikuma tēmas nosaukums: [REĢISTRS] UZŅĒMUMA NOSAUKUMS LOS SANTOS APGABALA UZŅĒMUMU REĢISTRĒŠANAS DEPARTAMENTS © 2026 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Mauzer Publicēts Svētdiena plkst. 04:12 PM Share Publicēts Svētdiena plkst. 04:12 PM Los Santos Apgabals Uzņēmuma reģistrācijas apstiprinājums Sveicināti! Informējam, ka Jūsu uzņēmuma reģistrācijas pieteikums ir apstiprināts. Uzņēmumam ir piešķirts reģistrācijas numurs: #0001. (( OOC - ar jums sazināsies lai nodotu tālākos norādījumus @Mauzer )) Ar cieņu, Los Santos Apgabala administrācija 1 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Ieteicamās ziņas