Jump to content

[911] Iesniegums

Ieteicamās ziņas

eBfIZKz.png

Los Santos Apgabala Šerifa Departaments

Kalpošanas tradīcija

INFORMĀCIJA PAR IESNIEGUMU

I

IESNIEGUMA INFORMĀCIJA

Los Santos Apgabala Šerifa Departaments aicina visus iedzīvotājus sadarboties ar tiesībsargājošajām iestādēm, ziņojot par noziedzīgiem nodarījumiem, pārkāpumiem vai citām tiesību vai normatīvo aktu pārkāpumiem, un iesniedzot sūdzības par darbinieku rīcību, ja uzskatāt, ka departamenta darbinieka rīcība ir bijusi prettiesiska. Savlaicīga ziņošana palīdz efektīvāk izmeklēt notikumus un nodrošināt sabiedrības drošību.

II

IESNIEGUMA IESNIEGŠANAS KĀRTĪBA

• Pieteicējs ir tiesīgs iesniegt gan rakstisku, gan mutisku iesniegumu. 
  • Pieteicējam ir tiesības saņemt informāciju par to, ka iesniegums ir reģistrēts un saprātīgā laikā saņemt informāciju par iesnieguma virzību.
  • Pieteicējam aizpilda tikai tukšās parauga ailes. Jebkāda teksta izmēra, krāsu vai fonta izmaiņas ir stingri aizliegtas un iesniegums var tikt noraidīts un neapstrādāts.
  • Ļaunprātīga ziņošana bez iemesla, lai kavētu iestādes darbu ir aizliegta un turpmākie iesniegumi netiks izskatīti.
  • Iesniegumus drīkst iesniegt par jebkuru tiesību normas pārkāpumu.
  • Pieteicējam ir tiesības iesniegt anonīmu iesniegumu.
III

IESNIEGUMA VEIDLAPAS PARAUGS

IESNIEGUMA ANKETA

I - Personīgā informācija

1.1. Vārds, uzvārds: ATBILDE

1.2. Dzimšanas datums: DD/MM/GGGG

1.3. Epasts (discord): ATBILDE

1.4. Dzīvesvietas adrese: ATBILDE

1.5. Tālrunis: ATBILDE

II - Informācija par ziņojuma veidu

2.1. Ziņojuma veids: Civiltiesisks raksturs / Noziegums / Pārkāpums / Darbinieka rīcība / Pateicība
(Atbilstošo pasvītrot)

2.2. Faktiskā notikuma laiks, datums un vieta:

Jūsu teksts šeit...

III - Informācija par ziņojumu

3.1. Notikuma izklāsts:
(Miniet pierādījumus un to veidus, kā arī, pievienojiet tos iesniegumam)

Jūsu teksts šeit...

3.2 Kādu risinājumu jūs sagaidāt no Los Santos Apgabala Šerifa Departamenta?

Jūsu teksts šeit...

IV - Apliecinājums

Es, VĀRDS UZVĀRDS, apzinos, ka visa informācija, ko esmu sniedzis iesnieguma anketā atbilst taisnībai, ciktāl man tas ir zināms. Esmu ievērojis godīgumu un visa saturošā informācija ir manis rakstīta. Es saprotu, ka par informācijas viltošanu, sagrozīšanu, apzinātu nesniegšanu vai slēpšanu, mans iesniegums var tikt neizskatīts un var iestāties atbildība.

PĀRSŪDZĒŠANAS KĀRTĪBA

Ja jūs nepiekrītat iesnieguma rezultātam, jums ir tiesības to pārsūdzēt San Andreas apgabala tiesā.

TĒMAS NOSAUKUMS: [IESNIEGUMS] V.UZVĀRDS

OFFICIAL DOCUMENT OF THE LOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENT

© 2026 FIVEM.LV 

• Like 2

Guest
Šī tēma tagad ir slēgta turpmākām atbildēm.
  • Create New...