Olbiss Publicēts Otrdiena plkst. 09:46 PM Share Publicēts Otrdiena plkst. 09:46 PM LOS SANTOS APGABALS UZŅĒMUMA REĢISTRĒŠANAS ANKETA ANKETA I - Personīgā informācija par uzņēmuma reģistrētāju 1.1. Vārds, uzvārds: WADE CALLAHAN 1.2. Dzimums: VĪRIETIS 1.3. Dzimšanas datums: 22/02/1989 1.7. Tālrunis: 98116068 II - Uzņēmuma pamatkapitāls 2.1. Naudas līdzekļi: 20 000 USD 2.2. Transportlīdzekļu skaits un to vērtība (naudas izteiksmē): 0 2.3. Īpašumu skaits un to vērtība (naudas izteiksmē: 75 000 USD III - Uzņēmuma informācija 3.1. Uzņēmuma darbības veids, apraksts Yellow Jack Bārs nodarbosies ar dzērienu un uzkodu tīrzdniecību. Yellow Jack Bārs tāpat piedāvās bilijardu, šautriņus, karaoke un pasākumu organizēšanas. 3.2 Uzņēmuma juridiskā adrese Panorama Drive un Route 68 krustojums. 3.3. Visu uzņēmuma valdes locekļu (ja tādi ir) vai līdzdibinātāju vārds, uzvārds, kontaktinformācija: Īpašnieks - Mitch Price Līdzīpašnieki - Wade Callahan & Brandon Pike Uzņēmuma kopējais tālrunis - 98116068 Uzņēmuma ē-pasta adrese - [email protected] IV - Apliecinājums Es, WADE CALLAHAN, apzinos, ka visa informācija, ko esmu sniedzis pieteikuma anketā atbilst taisnībai. Esmu ievērojis godīgumu un visa saturošā informācija ir manis rakstīta. Es saprotu, ka par informācijas viltošanu, sagrozīšanu, apzinātu nesniegšanu vai slēpšanu, mans uzņēmums var netikt reģistrēts. - Ārpus tēla informācija Pieteikuma tēmas nosaukums: [REĢISTRS] UZŅĒMUMA NOSAUKUMS LOS SANTOS APGABALA UZŅĒMUMU REĢISTRĒŠANAS DEPARTAMENTS © 2026 1 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Mauzer Publicēts Otrdiena plkst. 11:24 PM Share Publicēts Otrdiena plkst. 11:24 PM Los Santos Apgabals Uzņēmuma reģistrācijas apstiprinājums Sveicināti! Informējam, ka Jūsu uzņēmuma reģistrācijas pieteikums ir apstiprināts. Uzņēmumam ir piešķirts reģistrācijas numurs: #0002. (( OOC - ar jums sazināsies lai nodotu tālākos norādījumus @Mauzer )) Ar cieņu, Los Santos Apgabala administrācija 1 Link to comment Share on other sites Vairāk kopīgošanas opciju...
Ieteicamās ziņas